mandag 23. april 2007

Dagstur ned Graciosa til Antonina og Morretes!

Det er fremdeles kjempefint vær her i Curitiba. Høsten drøyer med å komme og mange snakker om at vinteren ikke vil slå skikkelig til før i september, altså to-tre mnd etter normalt.
Det er jeg veldig fornøyd med!! Storkoser meg med blå himmel, sol og varme:)
På lørdag våknet jeg til nok en nydelig dag og fikk lyst til å dra ut av byen og se noe nytt. Rebecca, Renata og Fausto var sporty og klare på få minutts varsel og så drog vi avgårde i min lille, søte Fiat. Først styrte vi litt på for å finne rette veien ut av byen. Vi vil finne den gamle veien, Graciosa, som er kjent for sin vakre natur og bratte svinger. Vi fant den til slutt og stoppet på toppen for å ta bilder og se på utkikken.

Fausto, Renata og Rebecca.

Her er vi kommet fram til Antonina. En liten, sjarmerende by ved kysten av Paraná.


Det ble varmt!! Vi søkte tilflukt i en bank med air condition:)
Fausto fant den beste plassen og var vanskelig å få med ut igjen.




Morretes er også en nydelig liten by, men da vi kom dit var jeg så varm og sliten at jeg glemte å ta bilder:( Det får komme senere! Det eneste bilde er fra denne restauranten der vi endelig fant toalett, is og vann. Vi hadde en kjempefin tur! På hjemveien hadde vi tenkt å kjøre motorvei, men fant den ikke(!) og havnet på ny på Graciosa:) Men det var en fin opplevelse å kjøre den snirklete, bratte veien oppover også!

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Kjempegreit med bil, så får du sett deg rundt! Går det greit med trafikkreglene nå? :)

Mona sa...

Ja, det er greit med bil! Tror jeg begynner å få tak på trafikkreglene. Men det kommer an på hvem du spør, har noen venner her som ikke ville vært enige..:)

Elisabeth sa...

:) Trond Atle har veldig lyst at du skal legge ut bilde av bilen din!