torsdag 26. april 2007

CPM

Her er CPM!
(Centro de Pastoral e Missão)
CPM er et senter som inneholder blant annet Missão Zero og Movimento Encontrão sine hovedkontor og Fatev (Faculdade de Teologia Evangélica), skolen jeg jobber på.



Her ser dere 1.klassingene!

5 kommentarer:

Olga Terese & Silje Elin sa...

kjære dg mona:) du må hilsa t Fausto og Renata!!

May-Elin sa...

Hei Mona! Nå har du fått noen nye, ivrige lesere her hjemme. Kjempekjekt å lese hvordan du har det. Vi savner deg kjempemasse(!!), men er likevel glad for at du er ute i verden og gjør en forskjell. Tusen takk for kjempespennende bursdagspresang, som kom hel fram. Helena var så stolt og fornøyd. Hadde hårbånd med navnet sitt på i barnehagen, og da jeg kom for å hente henne, hadde alle hørt om Mona, "søskenbarnet hennes", som var prest i Brasil. STOR klem fra oss

Gretty sa...

heisann! takk for sist! æg klarte oppspora bloggen så nå æ æg klar for brasilupdates når æg savne det glade utland! me he komt oss vel heim, men diverse kluss med flyet heim he ført te at me ikkje adle he fått bagasjen ennå. me he muntlig eksamen i dag å imårå før avslutningå står for tur! håbe du he passe møje ting å jær, ta vare på helså vettu :) snakkes

John sa...

Hei Mona!
Prøver å skrive litt her for å se om du oppdager det og for å se om jeg får dette til. - Nå er det ikke lenge til vi er på veg til Brasil. Skal bli fint å se deg igjjen og med egne øyne se hvordan du har det.
Mamma hilser

Mona sa...

Hei, pappa! Ja, jeg oppdaget det! Det er lenge siden jeg har skrevet noe på bloggen. Lurer på om jeg skal fortsette eller ikke. Gleder meg masse til dere kommer!! Nå er det plutselig varmt her igjen, 25 grader. Herlig! Håper det varer! Klem:)