mandag 4. oktober 2010

Bibelskolen i Araçatuba

Den mobile bibelskolen i Araçatuba går mot slutten av sitt andre år. Mange av de unge lutherske menighetene i delstatene São Paulo og Mato Grosso har sendt elever til bibelskolen. Misjonær Wolker Thom som er ansvarlig koordinator for bibelskolen og leder for Missão Zero sitt arbeid i regionen, kan fortelle at bibelskolen fungerer som et fantastisk redskap til å utdanne og trene frivillige ledere for menighetene.

Her følger noen vitnesbyrd fra tre av elevene på bibelskolen:

Ø Bibelskolen har vært et sted for å lære, for å oppleve fellesskap og for å bygge opp et ekte og pålitelig trosliv” Ellen Santos – Araçatuba

Ø Bibelskolen motiverer oss til en vandring i tro og tjeneste” Odette – Santa Fé do Sul

Ø Bibelskolen har hjulpet meg til å få økt kunnskap. Men det beste er at det ikke bare blir med teorien, vi blir utfordret til å praktisere det vi lærer” Cleonice – Tres Lagoas

Bibelskolen i Araçatuba fortsetter i ett år til. Fremdeles gjenstår noen av modulene, og elevene ser fram til å kunne møtes til flere helgesamlinger med god undervisning og oppbyggelig fellesskap.



Jeg har veldig tro på dette prosjektet med den mobile bibelskolen! Det er flott at vi kan få den teologiske undervisningen ut til vanlig kirkemedlemmer og at bibelskolen kan arrangeres på ulike steder til ulike tider. Neste år har Missão Zero planer om å starte på en ny omgang med mobil bibelskole i misjonsområdet i Nordøst-Brasil. Siden bibelskolen først ble arrangerte i dette området i 2007-2008, har nye menigheter blitt til og de etablerte menighetene har vokst og fått nye medlemmer. Det vil si at behovet igjen er der for ledertrening og undervisning!

Ingen kommentarer: